novetats

Ves enrere Xarrades 8 de Març

Xarrades 8 de Març

 

Xarrades 8 de Març de 2017

 

CAMPANYA 8 DE MARÇ DE 2017

 

"Amb motiu de la commemoració del "8 de març", dia internacional de les Dones, la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives a través de la Direcció General de l'Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere se suma als actes de celebració, facilitant de manera gratuïta una campanya de sensibilització. El lema de la qual per a enguany 2017 és " La Dona, els Mitjans de Comunicació i la Publicitat"

A pesar dels avanços i èxits en la igualtat d'oportunitats entre dones i hòmens, els mitjans de comunicació i publicitat continuen representant una imatge de la dona altament sexista i estereotipada. Tenint en compte l'enorme influència d'estos en la societat i els valors que transmeten, hem de treballar units per a canviar esta imatge i caminar cap a la igualtat.

Esta campanya consistix en la realització d'un taller gratuït que serà impartit per Agents d'Igualtat del Servici Infodona de la Generalitat. Si bé el taller va dirigit a tota la població en general, especialment a les associacions de dones, són els Ajuntaments els que han d'efectuar la sol·licitud, encarregar-se de la difusió a la població i facilitar un local i els mitjans tècnics suficients per a la seua impartició.

Per a sol·licitar el taller s'adjunta sol·licitud formal que una vegada omplida, haurà de remetre's abans del 10 de febrer a la següent adreça de correu electrònic (admonservicioinfodona@gmail.com), o bé per fax al número 963930004.

La realització del taller està prevista per al mes de març.

Una vegada finalitzat el termini de sol·licitud, les agents d'igualtat del servici Infodona es posaran en contacte per a acordar les dates tractant d'atendre totes les sol·licituds. Els tallers es realitzaran dins de l'horari laboral de cada Centre Infodona.

Per a poder realitzar-se este taller s'haurà de comptar amb un aforament mínim de 10 persones.

DOCUMENTACIÓ

- Sol·licitud

- Relació d'Agents d'Igualtat- Centres INFODONA 

agenda